Y-Wing Pixel Bygge




Hej igen, det har inte gått så lång tid mellan dagens inlägg x) Och att jag ens gör två inlägg på en dag. Men detta inlägg är mest bilder! ^^ Inte för att det förra hade så mycket text, då kommer nog denna vinna i alla fall. Men den har ju också mer bilder! Det började med att det knackade på dörren, när jag öppnade stod brevbäraren där och säger att han har ett paket till mig från tyskland! Jag skriver på och tar mitt paket! 


Ett mystiskt väntat paket.


Innehållet.


Så blev den.


Ide.                           Design.                        Klar.

Hihi^^ Så kul det var! Hade det bra igen! KRAMI!!

^^




;)





<3



Pixlel i Tidning


Hej alla igen nu bloggar jag igen! :D Jag har gjort om min blogg lite x) Det kanske ni ser :P Jag vet inte vart jag fick ideen från, men så här blev det. Jag har inget mer att blogga om nu, så... hejdå! Ha det så bra! :D KRAM!

EDIT! Haha! jag glömde lite saker, det var SNÖ ute nät jag kollade ut imorse när jag vaknade! :O Så jag måste visa en bild från typ nyss! Kolla!


Sol, snö och blå himmel.

Och..


Söt! ^^


NU kan ni ha det bra och chilla! ^^ Krami igen!









Star Pixel Wars



Denna dagen började jag med att dricka te och lyssna på Michael Jacksson. =) Men jag ska inte bli långvarig x) Och som ni kan se så har jag en ny banner på min blogg, den är inte klar, så don't worry :P
Idag köpte jag lite filmer^^ Nämligen Star Wars Episode III, IV, V och VI på DVD. Tyvärr hitta jag inte ettan och tvåan hadej ag redan. Så kom jag på ideen med en Star Wars movie night. Men igentligen, hur många vill vara med på det? Och vilken kväll är 12 timmar lång? Tror vi glömmer den iden x) Sne var jag lite busig och köpte en annan sak som ni kan se här nedan (a)


Wiihihih!


Millenium Falcon.

Den var kul att bygga, men lite för lätt tycker jag. :P Skulle vilja ha mer utmaning.. (tänker på Imperial Shuttle) (a) Den blev en kort bloggish idag, med en massa Star Wars, lite Michael Jacksson och några White Mages på det :P

Go'kväll alla vänners! ^^ <3

Busig Pixel Plus


En stor pixelbild denna gång!

Igår ritade jag den här!


Pikarorro.

Är detta något att blogga om? Det blir en bild-blogg denna gång, mer bilder än text altså. Det gillar ni nog för då slipper ni läsa så mycket. Nu är det bara att titta på bilderna! =D Men jag är tacksam om ni läser också. Jag har varit busig idag! HAHA! Vill ni veta vad jag har gjort? Läs vidare då, om ni vågar! Jag har köpt MJÖLK och choklad! (Se nedan)


Mjölk och choklad är gott :3

Men jag har köpt en till sak :3 Scrolla ner så får ni se...



METROID Other M.

Wiie! ^^ *glad* jag betalat bara 499 för den ;P Så det blir väl lite Metroid lirande ikväll... :3 Jag sa till Therese att det nya Guitar Hero är ute nu. Och hon undrade om det var bra och vilka låtar det var med. Typ två timmar senare så åker hon och köper det x) För 999,- spänn på Onof! :O Jag var in på El Giganten och köpte Other M så frågade jag också om vad GH kostade där. 799 fick jag som svar, vilken miss syrran gjort x)

Sen.... en sak till....
....






...






..





.









Busig får man vara ibland!


Busiga jag! ^-^ Kramar till er alla! <3



Pixeln med nätet



God morgon. Nu är jag här igen, hemma från en vecka i Begur. Några kilometer utanför om man ska vara lite mer exakt. Det var en mycket trevlig och kul vecka där nere! Enda sen jag kom hem har jag känt att jag inte orkar eller har lust att göra något. Jag har knappt ätit något sen i lördags heller.. Jag sov dåligt inatt också. Jag vet inte vad det beror på.. Det känns lite konstigt att vara hemma. Typ som suck, nu är jag här igen. Så känns det tomt.. i dag har jag inte gjort mycket alls.. har mest kollat på tv. En über sämst film som syrran kollade på på Disney Channel, jag fattar inte varför jag kollade igenom hela. BLÄ var den!

Sen spelade jag Animal Crossing och fångade en nyckelpiga som helt ovetande om min närvaro, satt och sniffade på de gula blommorna som växte oskyldigt i det gröna gräset. *SWING* Så var den lilla jävlen fast i mitt nät! När han väl var fast så dokumentarade jag den i min bok om fisk och insekter. Därefter överlämnade jag den till den sovande ugglan Blathers som styr och ställer i den kalla stenbyggnaden i norr. Där han efter mitt besök stänger in den lilla röda baggen i ett rum fyllt med andra mystiska varelser som jag har fångat i mitt sega nät. Sen sparade jag och stängde av.

Sen gjorde jag inte så mycket mer (lekte lite här http://www.starwars.com/games/playnow/soundboards/# ) och kollade på en till film... Shutter Island.. Det var en lite udda men förutsägbar film som var lite svår att förstå ibland.

Och nu sitter jag här och skriver om min dag. Och jag ber om ursäkt för att jag inte har postat några bilder från min vecka i Spanien ännu. Jag skulle tro att många av er läsare skulle vilja se dem. Jag har tagit 902 bilder och det är en del att gå igenom.. och att ladda upp. Men dem kommer nog upp en dag.

Kram




RSS 2.0