Pixel Klappar



Nu idag har jag kompletterat lite av julklapps handeln. Men klar är den inte. Ska iväg imorrn igen och försöka fixa klart den. För snart är det bara en vecka kvar till jul. Jag har sex personer kvar att köpa klappar till, tre av dem vet jag inte vad jag ska ge ännu. Men jag löser det innan jul i alla fall! ;)

Slut! Kram!



Vilken Pixel är jag?



Vem är jag?

Jag blev lite inspererad av min vän när hon skrev lite om sig själv. Så jag börjar på en gång med vad jag heter.

Jag heter Mikael som betyder "Vem är som Gud". Men vad som menas med det vet jag inte.
Jag är född 7 Mars, mitt lyckotal är 7 (Vilket jag har valt själv och inte tagit från någon bok just för att sju är en sån snygg siffra.) Jag är Fisk men är inte så mycket lik en fisk i vattnet då jag inte är så haj på att simma.
Min favorit planet i vårat solsystem är Mars. (Jag åker lätt dit när det väl blir möjligt.) Favorit färgen är lila, men jag har många andra färger som jag gillar. Favorit djuret måste jag säga är katt. Mysigare djur finns inte. Inte heller att ha som sälskap.

Jag är väldigt kreativ vilket många av mina vänner känner till. Och jag har ett brett intresse för allt från små pytte snaker som man kan se i mikroskop till vad som finns i universums djup, från att läsa och skriva berättelser till att spela Nintendo och se på film. Väldigt mycket. Vilket jag tror gör att jag har svårt att fokusera på en sak tillräckligt för att det ska kunna bli något av det.

De två som jag är mest på nu är film och astronomi. Jag finner min films smak udda och väldigt egen. Jag tycker bara att det är synd att många inte kan se på svartvita filmer.. det finns så många bra filmer som dem missar. Även om jag själv inte var ett fan av svartvita filmer när jag var liten.
Favorit musiken hör till klassisk.. klassisk rock. 70-80-tal.

Jag har svårt att förstå saker ibland, såvida jag inte får det slängt i ansiktet så det är så självklart det kan bli.
Om någon bara hintar till något som denne finner självklart kan jag inte förstå förrns personen i princip säger det till mig.


Det var väl lite om mig. Jag är nyfiken på vad DU får för känsla av mig, hur DU ser på mig.
Jag skulle vara tacksam för en rad eller två.

Tackar er alla mina vänner för att ni är så underbara vänner <3

Kram!




RSS 2.0