En Spelande Pixel



Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Då jag skrev om Mega Man 10. Nu har jag införskaffat spelet. Och klarat ut det, flera gånger om. =D Jag Måste säga att det var ett mycket bättre spel än vad jag först anade. Jag är riktigt nöjd med det. Gillar det nog mer än Mega Man 9..

I övrigt så har jag skaffat Super Mario Galaxy 2. Och så jag älskar det spelet! Det är über kul! :D Alla som har en Wii borde skaffa det! Måste skaffa det!! Ni blir inte besvikna på det, jag lovar!

Det blir ett kort blogg idag/denna gång. Men det ska väl gå bra hoppas jag. Tills vi ses nästa gång får ni ha en bra och trevlig speltid! :D *NÖRD* xD



Mega Pixel Man 10


Jag har spelat Mega Man 10. I alla fall testat det. Mega Man 9 var rätt så bra. Men det kunde ha vart bättre. Jag har typ samma kännsla för Mega Man 10. Storyn var, i min mening, sämre än Mega Man 9. Ett virus som heter Roboenza sprider sig till olika robotar. Och dem blir defekta och vill ta över världen(?). Om ett virus gör det så är det ju knappast random att dem vill ta över världen. Jag gissar på att Dr. Wily ligger bakom det.

I introt så kommer Dr. Wily till Dr. Light och förklarar att hanns robotar blev tokiga och sabbade hans slott. Och att Dr. Light och Mega Man måste hjälpa Dr. Wily få tillbaka sin stulna "Medicine Making Machine". Kunde dem inte kommit på något bättre. Det liknar introt i Mega Man 9. Med att Dr. Wily "verkar" vara snäll. Jag tippar på att han är bakom allt som vanligt, igen.

Den japanska under titeln till Mega Man 10 är 宇宙からの脅威!! som betyder Threat from Outer Spance!! (Tänker på Mega Man 8) Men vad som menas med det vet jag inte. Inget av Mega Man spelen utanför Japan har fått ha kvar sina under titlar.

I demon som jag testade så fanns det bara en bana att spela. och det var Strike Man. Han ser ut som en baseball. Och hans bana är baserad på olika sport relaterade saker. Som tex en mini boss som ser ut som ett fotbollsmål som slår(!) fotbollar med stora nävar. Fiender som en korg full med amerikanska fotbollar. Den kastar dem på Mega Man dessutom.

En annan sak som jag reagerade på var musiken. Melodin i introt var... inget speciellt. Mest tråkig och lät inte alls som något som jag skulle tänka mig passa i ett Mega Man spel. Men jag kan inte säga så mycket om musiken då jag bara har hört två melodier. Den andra var Strike Man. Det är inget jag minns nu. Så det var inget som fastnade. En Mega Man melodi som har fastat i huvuded är Galaxy Man från Mega Man 9. Något säger mig att musiken i Mega Man 10 inte kommer vara lika minnesvärd som den i tidigare spel. Men dem har ju fått växa på en i 23 år. Men jämfört med Mega Man 9. Så tror jag att 9 vinner. Men som sagt har jag inte mycket att gå på.


Mega Man 10 japanska introt.

Och som ni ser i intro bilden ovan så ser det bekant ut? En bild över en stad. Som senare pryds av explosioner..
Jag har sett det i Mega Man 4, Mega Man 5, Mega Man 9. Så det är typ en cliché nu. Men det är typ tradition.


Pump Man's bana.

Jag måste säga att jag gillar färgerna på Pump Man's bana. Han är Mega Man 10's vatten bana. Och den är inte lika ren och fin som i alla andra Mega Man spelen. Det är ett plus från mitt håll. Men hur dem andra banorna ser ut vet jag inte mycket om. Min favorit boss i spelet är Sheep Man. Ett får. (Ide torka? Eller försöker dem bara göra narr av dem tidigare mesiga bossnamnen) han är den elektriska bossen i spelet. Jag vet inte hur dem fick ihop ull och electrisitet, men det funkar nog. Jag vill inte veta för mycket innan jag spelat ut det själv. jag vet att spelet är släppt och så, men jag har det inte ännu. men är rätt så nyfiken på det. Så vi får se om det blir ett köp innom en snar framtid.


Jag gjorde enegen sprite av Sheep Man innan
man fick se hur han igentligen skulle se ut i
spelet. Om jag ska vara helt ärlig så gillar jag
min design bättre än den som är i spelet.


På devianART.com så var det någon som hade gjort Toilet Man, som parodi på löjliga namn. Och jag var bara tvungen att göra en sprite version av den.


Toilet Man.

Det var allt för min lilla prewiev av Mega Man 10. Jag hoppas att ni tyckte om den.

Idag så åkte Linnea hem.. =( Men för en krona! riktigt billigt må jag säga. Det kändes väldigt tomt när jag kom hem idag... det fanns ingen Linnea där hemma.. jag saknar dig! <3

Och alla mina vänner kan hade det så fett med bra! Kram på er alla!! <3





En Gamer Pixel



Nu har vi spelat om lite på Mega Man 9. Och vi klarade alla 8 Robot Masters på strax över en timme. Så nu är vi där det tog oss över 10 timmar att nå sist. Vi har blivit lite bättre! ;P Så nu är det bara Dr. Wily's banor kvar... igen.

Sen så har jag skrivit ner min top tio play time list thingy från Wii. Så man ser vad jag har spelat mest.


Animal Crossing Let's go to the City - 172 hrs 2 min 86 times

Super Smash Bros. Brawl - 66 hrs 58 min 28 times

Guitar Hero III Legends of Rock - 66 hrs 18 min 33 times

Contra ReBirth - 48 hrs 8 min 11 times

Super Paper Mario - 42 hrs 43 min 8 times

Wii Sports - 39 hrs 24 min 58 times

CastleVania Adventure ReBirth - 28 hrs 58 min 7 times

Dr. Mario & Germ Busters - 27 tim 7 min 24 times

Mega Man 9 - 21 hrs 57 min 17 times

Mario Kart Wii - 17 hrs 52 min 23 times



Mega Man 9 klättrade in på topp tio på några dagar. En dag spelade vi i 9 timmar. En hel dag med spelande. Men det var kul. Det är jätte kul att spela med Linnea^^ Hon är typ en mästare på Plug Man och Tornado Mans banor.

Sen har jag vart lite kreativ och slängt ihop en "demo" bild på hur Game Cube spelet P.N.03 skulle se ut på NES. Det är bara ritat från huvudet så inget typ stämmer så bra i utsenede tycker jag. Men allt är svart och vitt för det mesta. Och livstapeln är riktigt lik.


P.N.03 NES.

Och idag vann Linnea en auktion på Tradera.. igen. Och denna gång åker hon hem. För 1 krona! Det är ju i alla fall nice! Jag kommer sakna dig!! <3

Och alla andra vänner får en kram! <3



RSS 2.0